Registra’t

*
*
*
*
*

* Camps requerits

SÓC SANTERO : SÓC SANTERA : socsanter@

Inici » Notícies » News de Santes » 3r Concurs del Cartell Alternatiu
A+ R A-
27 juny

3r Concurs del Cartell Alternatiu

Fins aquest 26 de juny s'han pogut entregar els cartells del 3r Concurs del Cartell Alternatiu de Santes, que en aquesta ocasió regala pel guanyador un iPad2. Quin millor reclam per començar a crear tot pensant en Santes que aquest premi? Si l’any passat el guanyador del concurs, Xavier Esteve, va poder gaudir d’un iPad, aquest any el premi és l’evolució d’aquesta joguina-meravella tecnològica creada per Apple. Com l’any passat aquest primer premi està cedit per SimoMac - Assessorament, venda i reparació d’Apple.

Com a evolució natural, l’iPad2 millora les prestacions del seu predecessor. D’aquesta manera, el nou enginy es presenta un 33% més fi i un 15% més lleuger, fent que tenir-lo a les mans sigui molt més còmode. Però no per ser més manejable fa menys coses. Aquest iPad2, de recent llançament al nostre país, pot fer el doble de coses en el mateix temps. Els seus dos nuclis permeten que la multitasca vagi molt rodada i que les aplicacions es carreguin més ràpid. Amb un rendiment gràfic fins a nou vegades superior, els jocs i el rendiment de les aplicacions que treballen amb vídeo milloren i semblen més realistes. A més, l’iPad2 inclou dues càmeres: una al davant i l’altra al darrere dissenyades especialment per fer vídeotrucades. Com ja hem dit, una joguina-meravella, el millor del mercat.

Com ja saben els repetidors, tothom hi pot participar en primera instància i l’elecció del guanyador i del segon classificat es fan per votació ‑un vot per persona i dia– a través de la web totmataro.cat/cartellsantes. El cartell guanyador, a més de rebre el premi pertinent, il·lustrarà la portada del Tot Mataró especial de Santes i serà penjat pel carrer.

1 Comentari

  • alex

    L'any passat el cartell alternatiu va ser per molta gent més guapo que l'original, a veure què passa aquest any!

    alex dimarts, 28 de juny de 2011 10:26 Enllaç a comentari
Login to post comments

Instagram #socsantera

Instagram #socsantero

LES VOSTRES FOTOS DE SANTES